top of page
Vyhledat

Jak jsme otevřeli Papilio na nové adrese.

Jak už všichni víte, po necelém roce od otevření mého vysněného obchodu v Náchodě, jsem dostala nabídku, která se neodmítá. Stěhování po tak krátké době nebylo vůbec v plánu, ale možnost růstu a přiblížení se více do centra a být Vám tak zase o kousek blíže, bylo rozhodující.


Popravdě jsem neváhala ani minutu, abych se pro tento další velký krok rozhodla a posunula svůj sen zase na další úroveň.


Nové místo nám nabízí větší komfort pro pořádání kurzů, workshopů, výstav či různých akcí pro veřejnost. Větší prostory nám umožnili rozšířit sortiment o další české a slovenské dodavatele a především se nám zde podařilo vybudovat zázemí pro setkávání s klienty nad jejich zakázkami ať se jedná o grafiku nebo již samotný tisk.


A jak to začalo?

Samotné stěhování nám zabralo necelý týden, což by nebylo tak špatné, ale horší pro nás bylo upravit nové prostory tak, aby se tam líbilo nejen mě, ale také Vám, mým zákazníkům.



Děkuji Všem, kdo jakkoliv přidali ruku k dílu, abychom se tu společně cítili co nejpříjemněji. Abyste se sem rádi vraceli.


Před Nyní

Uff, byla to fuška....


Měla jsem vizi.

Mojí vizí bylo především připravit jedinečný prostor s nevšedním nádechem, odkud nebudete chtít odejít a kam se rádi budete vracet. Zároveň jsem chtěla vytvořit jakési útočiště pro české a slovenské tvůrce. Pro lidi, co dělají něco srdcem a prodávají radost. Mým cílem bylo přinést lidem do města více kvalitních výrobků, které kolikrát opravdu vznikají u někoho "doma v obýváku" a jsou tvořeny s láskou. Vytvořit zde prostor pro setkávání lidí ať už třeba nad nějakým kurzem či workshopem. Vnést do města trochu života a radosti. Poznávat se, vytvářet nové zážitky například formou akcí pro veřejnost s doprovodným programem, jako například malování na obličej či tetování apod. Doufám, že i vy budete Papilio vnímat jako místo plné radosti a úsměvu.



Můj slavnostní den D.

9. 2. 2024, den, kdy jsme slavnostně přestřihli pásku a první hosté mohli vkročit do nově otevřených prostorů.


Tento den jsem chtěla strávit převážně s lidmi, které pro mě hodně znamenají, podporují mě nebo jsou zkrátka mému srdci nejblíže. Ať už to byla rodina, kamarádi, přátelé, bývalí kolegové, obchodní partneři nebo V.I.P zákazníci. Pro mě to v tu chvíli byla jedna velká rodina.


Velkým potěšením a ctí pro mě bylo přivítat v novém prostoru pana starostu města Náchod, Jana Birkeho, který byl tak laskav a přestřihl slavnostní pásku se mnou a jako profesionál pronesl pár milých slov



Pouze v tento den jsem otevřela dveře do celých prostor, včetně mého zázemí a kanceláře, kde si všichni příchozí mohli prohlédnout ukázky mé práce. Samozřejmostí byla i prohlídka copy centra, které je stále více využíváno.



Sešlo se Vás opravdu hodně!

Dorazilo Vás opravdu spousta a to mě velice potěšilo. Cítila jsem v tu chvíli ohromnou podporu a i s odstupem času jsem plná dojmů.


Bylo co jíst a pít.

Každý host dostal skleničku bublinek, abychom mohli společně připít na nové Papilio. Pro všechny, kteří měli chuť bylo připravené výborné a pestré občerstvení z Hotelu TOMMY, které mělo velký úspěch. Tímto moc děkuji rodině Andrejsových za velkou podporu a vřele doporučuji návštěvu jejich wellness hotelu.



Závěrem.

Padlo spoustu krásných slov, gratulací i slz dojetí a štěstí. Jsem moc vděčná za všechny Vaše kladné ohlasy, kterých bylo opravdu hodně. Vaše úsměvy na tvářích a radostné pohledy mě utvrdili v tom, že ta všechna práce a úsilí za to stálo.

Těším se na další společná setkání v Papiliu a věřím, že se Vám zde bude líbit.




51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page